Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

I alla ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och varje behandling anpassas efter just Din hud, Dina önskemål och Din huds behov. Individuellt hudvårdsprogram med rekommendationer för hemmavårdsprodukter medföljer.

För Dig som vill unna Dig en behandlande ansiktsbehandling extra allt. Behandlingen inleds med en lätt avslappnande ryggmassage. Rengöring, peeling, ånga, AHA och grundlig portömning. Formning av bryn, avslappnande lång massage av ansikte, hals, decolltage och axlar. Lyxig specialmask följt av handmassage samt avslutande ansiktskräm.

Tid: ca. 105 minuter
Pris: 1.500 kronor

För Dig som önskar en traditionell behandlande ansiktsbehandling. Utmärkt för Dig som gör Din första behandling hos mig, då vi grundligt går igenom Din hud för bästa resultat.

Rengöring, peeling, ånga och portömning. Ansning av bryn, avslappnande massage av ansikte, hals, decolltage och axlar samt behandlande mask och avslutande ansiktskräm.

Tid: ca. 90 minuter
Pris: 1.190 kronor

Behandlingen för Dig som på kortare tid vill vårda Din hud och även få den rengjord. Rengöring, peeling, ånga, kort portömning samt avslappnande kortare massage. Behandlande mask och avslutande ansiktskräm.

Tid: ca. 75 minuter
Pris: 990 kronor

Kort kompakt behandling med rengöring och vård. Rengöring, peeling, ånga, kort portömning och avslappnande kort massage. Behandlande mask och avslutande ansiktskräm.

Tid: ca. 60 minuter
Pris: 810 kronor

För Dig som vill ha snabb men effektfull behandling. Rengöring, peeling, AHA. Behandlande mask samt avslutande ansiktskräm.
Effektiv AHA-peeling som avlägsnar döda hudceller, ökar fuktigheten och elasticiteten i huden. Verkar föryngrande och förnyande samt normaliserar cellförnyelsen i huden. Används för att förbättra hudens kvalitet och kondition.

Tid: ca. 45 minuter
Pris: 810 kronor

Djuprengörande ansiktsbehandling. För Dig som behöver grundlig portömning. Rengöring, ånga, peeling och grundlig portömning. Behandlande mask samt avslutande ansiktskräm.

Tid: ca. 75 minuter
Pris: 920 kronor

Tillval i behandling - för ökat resultat

För ökat resultat till Din behandling rekommenderas att tilläggs görs i behandlingen.
Om Du som kund vill öka Ditt resultat i Din ansiktsbehandling och ge huden extra aktivitet och vård. Vilka tilläggs som behövs görs när Du som kund kommer till salongen för Din behandling. Tillägg i behandling är något som individanpassas för just Din hud och Din huds tillstånd för dagen.
Tillägg i behandling används för att skräddarsy behandlingen efter hudens behov.

Effektiv AHA-peeling med glykolsyra som avlägsnar döda hudceller ökar fuktigheten och elasticiteten i huden. Resultatet blir en mjukare, klarare hud med mer lyster. Ökar även effekten av efterföljande produkter samt minskar ytliga rynkor, pormaskar, ojämnheter och ärr.

200 kronor

Nimues högteknologiska Super fluids ger Dig som kund möjlighet att få en behandling som fokuserar på hudens specifika tillstånd. Dessa fluids gör det möjligt att effektivisera behandlingseffekten både efter de dagliga behoven samt efter årstidernas påverkan.
Varje Super fluids innehåller ett högkoncentrat av den aktiva ingredienser. För att försäkra en jämn penetration av de aktiva ingredienserna används ett levernassystem som förstärker penetreringen och gör fluiderna maximalt effektiva.

Super Fluids kommer i 5 olika varianter:
- Retinol Super Fluid; hud med fina linjer, rynkor och åldersfläckar.
- Vitamin C Super Fluid; hyperpigmenterad och energifattig hud.
- Prebiotic Super Fluid; problem och acnebenägen hud
- Transdermal NAD SuperFluid; livlös hud med fina linjer, rynkor samt förlorad spänst.
- Cyanoacrylate Super Fluid; sensibiliserad och inflammerad hud.

65 kronor

Trans Dermal Solution utformad för att förbättra hudens välmående. Ett intelligent tillval till Din behandling då Nimue TDS har ett leveranssystem för maximal leverans av aktiva ingredienser. Nimue TDS finns i fyra utföranden, var och en med olika aktiva ingredienser som riktar in sig på specifika hudtillstånd och är utformade för att förbättra hudens hälsa och kondition.

35 kronor

En kraftfull antioxidant som bidrar till att eliminera tecken på fotoåldrande samt för tidigt åldrande orsakat av sol, stress, luftföroreningar och andra negativa miljöfaktorer. Alpha Lipoic neutraliserar de negativa effekterna av fria radikaler på cellnivå, revitaliserar oelastisk, trött hud genom att förbättra cellförnyelsen och mikrocirkulationen. Den verkar även kraftigt anti-inflammatorisk, reducerar rodnad och irritation i huden.

100 kr

En fuktgivande lätt gel för innovativ fukttillförsel. Har en reparerande och volymökande effekt på huden. En unik koncentrerad produkt av peptider som utvunnits ur mjölksyra och jästceller för att reparera och skydda huden och dessutom stärka hudens motstånd mot yttre negativ miljöpåverkan.

60 kronor

En fantastisk ögonmask, som innehåler hela 10% laktobionisk syra som ger maximalt med fukt till området vid ögonen. Laktobionisk syra stimulerar även kollagenbildningen vilket gör att rynkor och fina linjer minimeras.

65 kronor

Var vänlig anmäl återbud senast 24 timmar före avtalad tid. Ej avbeställd tid debiteras motsvarande bokad behandlings värde. Se bokningsregler