Avancerade behandlingar

Avancerade behandlingar

Huden kan behöva extra vård och omsorg efter personliga önskemål och specifika
problem. Avancerade behandlingar är då ännu ett steg för ökat resultat. Avancerade
behandlingar kräver kurbehandlingar för ett optimalt resultat.

Rengöring, peelingmask, Deep Skin-behandling. Behandlande mask samt avslutande ansiktskräm.

Tid: 60 minuter
Pris: 1.750 kronor

Mycket effektiv och resultatinriktad ansiktsbehandling med både NBE Deep Skin och NBE 1000.
Rengöring, peelingmask, Deep Skin-behandling och en ca. 30 min. lång värmemassagebehandling med NBE 1000. Behandlande mask samt avslutande ansiktskräm.

Tid: 120 minuter
Pris: 2.490 kronor

MicroPen är en avancerad automatisk mikronålsbehandling. En resultatinriktad behandling med lite inverkan på Din vardag. Vid behandlingen används tolv sterila engångsnålar (med ett justerbart nåldjup på 0.25-2.0 mm och skapar upp till 2040 mikrokanaler per sekund) som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin som skapar nya hudceller - ny frisk hud kommer upp till ytan.
Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden, som normaliserar hudbarriären och återfuktar även den mest känsliga huden.

Tid: 60 minuter
Pris: 1.950 kronor / Kur om 4 behandlingar 7.000 kronor

SRC är en förkortning av Skin Resurfacing Complex och är en behandling som förändrar
hudytans struktur och därigenom hudens utseende.

SRC- behandlingen kommer i tre varianter, beroede på hudtillstånd:

Miljöbelastad hud – En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en
jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster.

Problemhud med acne, orenheter och överproduktion av sebum – En progressiv peelingbehandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en mer smidig och
förfinad hudstruktur med en ökad lyster. Behandlingen minskar inflammationer samt bidrar till en balanserad sebum-produktion.

Hyperpigmenterad hud – En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden.

SRC-behandling rekommenderas, med fördel i en serie om 6-8 beandlingar med 3-6 veckors mellanrum.

SRC- behandling är en avancerad behandling som kräver att Du använder Nimue hudvårdsprogram i Din hemmavård.

Tid: 60 minuter
Pris: 1.200 kronor

Tillval i behandling - för ökat resultat

För ökat resultat till Din behandling rekommenderas att tilläggs görs i behandlingen.
Om Du som kund vill öka Ditt resultat i Din ansiktsbehandling och ge huden extra aktivitet och vård. Vilka tilläggs som behövs görs när Du som kund kommer till salongen för Din behandling. Tillägg i behandling är något som individanpassas för just Din hud och Din huds tillstånd för dagen.
Tillägg i behandling används för att skräddarsy behandlingen efter hudens behov.

Effektiv AHA-peeling med glykolsyra som avlägsnar döda hudceller ökar fuktigheten och elasticiteten i huden. Resultatet blir en mjukare, klarare hud med mer lyster. Ökar även effekten av efterföljande produkter samt minskar ytliga rynkor, pormaskar, ojämnheter och ärr.

Pris: 200 kronor

Nimues högteknologiska Super fluids ger Dig som kund möjlighet att få en behandling som fokuserar på hudens specifika tillstånd. Dessa fluids gör det möjligt att effektivisera behandlingseffekten både efter de dagliga behoven samt efter årstidernas påverkan.

Varje Super fluids innehåller ett högkoncentrat av den aktiva ingredienser. För att försäkra en jämn penetration av de aktiva ingredienserna används ett levernassystem som förstärker penetreringen och gör fluiderna maximalt effektiva.

Super Fluids kommer i 5 olika varianter:
- Retinol Super Fluid; hud med fina linjer, rynkor och åldersfläckar.
- Vitamin C Super Fluid; hyperpigmenterad och energifattig hud.
- Prebiotic Super Fluid; problem och acnebenägen hud
- Transdermal NAD SuperFluid; livlös hud med fina linjer, rynkor samt förlorad spänst.
- Cyanoacrylate Super Fluid; sensibiliserad och inflammerad hud.

Pris: 65 kronor

TransDermal Solution utformad för att förbättra hudens välmående. Ett intelligent tillval till Din behandling då Nimue TDS har ett leveranssystem för maximal leverans av aktiva ingredienser. Nimue TDS finns i fyra utföranden, var och en med olika aktiva ingredienser som riktar in sig på specifika hudtillstånd och är utformade för att förbättra hudens hälsa och kondition.

Pris: 35 kronor

En kraftfull antioxidant som bidrar till att eliminera tecken på fotoåldrande samt för tidigt åldrande orsakat av sol, stress, luftföroreningar och andra negativa miljöfaktorer. Alpha Lipoic neutraliserar de negativa effekterna av fria radikaler på cellnivå, revitaliserar oelastisk,  trött hud genom att förbättra cellförnyelsen och mikrocirkulationen. Den verkar även kraftigt anti-inflammatorisk, reducerar rodnad och irritation i huden.

Pris: 100 kronor

En fuktgivande lätt gel för innovativ fukttillförsel. Har en reparerande och volymökande effekt på huden. En unik koncentrerad produkt av peptider som utvunnits ur mjölksyra och jästceller för att reparera och skydda huden och dessutom stärka hudens motstånd mot yttre negativ miljöpåverkan.

Pris: 60 kronor

En fantastisk ögonmask, som innehåller hela 10% laktobionisk syra som ger maximalt med fukt till området vid ögonen. Laktobionisk syra stimulerar även kollagenbildningen vilket gör att rynkor och fina linjer minimeras.

Pris: 65 kronor

Ett litet verktyg i NBE Deep Skin familjen som skapar små mikrokanaler mellan cellerna i
huden så att aktiva ingredienser effektivt kan slussas djup ner i överhuden utan att skada den.
Detta främjar tillväxten av nya celler och bromsar hudens åldrande genom en långsiktig förbättring av hudens struktur. Detta munstycke pga. sin storlek, lämpar sig runt ögon och i enskilda små linjer och rynkor.

Pris: 150 kronor

Info NBE

NBE 1000 med specialutvecklade produkter ger unika effekter. NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna.

Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta blir möjligt när specialutvecklade högteknologiska serum används tillsammans med NBE 1000 och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret.
Behandling med NBE 1000 utförs genom att specialutvecklade serum för respektive behandlingsområde mycket behagligt och effektivt masseras in i huden, helt utan smärta, laser eller andra metoder som kan skada huden. Varje behandling är en njutning av energigivande massage. Tillsammans med de specialutvecklade serumen och NBE 1000 ger behandlingen huden lyster samt aktiverar nybildandet av collagen och elastin. De revolutionerande serumen för varje behandlingsområde ger unika effekter utan biverkningar och synligt resultat erhålls.

Behandlingen görs med fördel som kur de första 6-10 behandlingarna för att verkligen träna huden. Vid kur med minst 6 behandlingar erhålls 10% rabatt.

Denna högteknologiska apparatur kan uppnå mycket bra resultat. Kombinera den med NBE 1000 behandlingar och få enastående effekter!

Deep Skin består av två unika verktyg som kombineras med högteknologiska produkter. Den djuprengörande ablatorn (lätt slipning) förbereder huden effektivt för kommande behandling. Den djupgående infusorn (mikrokanaler skapas)
öppnar upp huden lätt och slussar effektivt ner de aktiva ingredienser djup ner i huden. Resultaten är omedelbara och spektakulära.

NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner.

Behandlingen görs med fördel som kur de första 4 - 6 behandlingarna 1 gång per vecka, för att verkligen träna huden. Vid kur om minst 4 behandlingar erhålls 10% rabatt.

Var vänlig anmäl återbud senast 24 timmar före avtalad tid. Ej avbeställd tid debiteras motsvarande bokad behandlings värde. Se bokningsregler