Specialbehandlingar

Specialbehandlingar

Vill Du ta Din hudvård till en annan nivå?
För Dig som önskar mer för Din hud. Behandlingar för en välmående hud i bra kondition, samt för ett hälsosamt åldrande.

Rengöring, en ca. 30 min. lång värmemassagebehandling med NBE 1000 samt avslutande ansiktskräm.

Tid: 60 minuter
Pris: 1.080 kronor

Extra behandling och effekt av NBE 1000.
Rengöring, peelingmask, en ca. 30 min. lång värmemassagebehandling med NBE 1000. Behandlande
ansiktsmask samt avslutande ansiktskräm.

Tid: 90 minuter
Pris: 1.540 kronor

En behandling med 24 karats guldblad.
Guld bromsar nedbrytningen av kollagen, förhindrar slapp hud, stimulerar celltillväxten och
ger en uppljusande effekt. Det förebygger uppkomsten av fina linjer och rynkor. Guld
bekämpar även skadliga fria radikaler samt förebygger för tidigt åldrande på djupet. Huden
blir uppstramad, får ny spänst och en strålande gyllene lyster.
Rengöring, diamantpeeling, 24 karats guldblad appliceras. Avslappnande massage av ansikte,
hals, decolltage och axlar samt behandlande mask och avslutande ansiktskräm.

Tid: 60 minuter
Pris: 1.550 kronor

Tillval i behandling - för ökat resultat

För ökat resultat till Din behandling rekommenderas att tilläggs görs i behandlingen.
Om Du som kund vill öka Ditt resultat i Din ansiktsbehandling och ge huden extra aktivitet och vård. Vilka tilläggs som behövs görs när Du som kund kommer till salongen för Din behandling. Tillägg i behandling är något som individanpassas för just Din hud och Din huds tillstånd för dagen.
Tillägg i behandling används för att skräddarsy behandlingen efter hudens behov.

Effektiv AHA-peeling med glykolsyra som avlägsnar döda hudceller ökar fuktigheten och elasticiteten i huden. Resultatet blir en mjukare, klarare hud med mer lyster. Ökar även effekten av efterföljande produkter samt minskar ytliga rynkor, pormaskar, ojämnheter och ärr.

200 kronor

Nimues högteknologiska Super fluids ger Dig som kund möjlighet att få en behandling som fokuserar på hudens specifika tillstånd. Dessa fluids gör det möjligt att effektivisera behandlingseffekten både efter de dagliga behoven samt efter årstidernas påverkan.

Varje Super fluids innehåller ett högkoncentrat av den aktiva ingredienser. För att försäkra en jämn penetration av de aktiva ingredienserna används ett levernassystem som förstärker penetreringen och gör fluiderna maximalt effektiva.

Super Fluids kommer i 5 olika varianter:
- Retinol Super Fluid; hud med fina linjer, rynkor och åldersfläckar.
- Vitamin C Super Fluid; hyperpigmenterad och energifattig hud.
- Prebiotic Super Fluid; problem och acnebenägen hud
- Transdermal NAD SuperFluid; livlös hud med fina linjer, rynkor samt förlorad spänst.
- Cyanoacrylate Super Fluid; sensibiliserad och inflammerad hud.

65 kronor

Trans Dermal Solution utformad för att förbättra hudens välmående. Ett intelligent tillval till Din behandling då Nimue TDS har ett leveranssystem för maximal leverans av aktiva ingredienser. Nimue TDS finns i fyra utföranden, var och en med olika aktiva ingredienser som riktar in sig på specifika hudtillstånd och är utformade för att förbättra hudens hälsa och kondition.

35 kronor

En kraftfull antioxidant som bidrar till att eliminera tecken på fotoåldrande samt för tidigt åldrande orsakat av sol, stress, luftföroreningar och andra negativa miljöfaktorer. Alpha Lipoic neutraliserar de negativa effekterna av fria radikaler på cellnivå, revitaliserar oelastisk, trött hud genom att förbättra cellförnyelsen och mikrocirkulationen. Den verkar även kraftigt anti-inflammatorisk, reducerar rodnad och irritation i huden.

100 kronor

En fuktgivande lätt gel för innovativ fukttillförsel. Har en reparerande och volymökande effekt på huden. En unik koncentrerad produkt av peptider som utvunnits ur mjölksyra och jästceller för att reparera och skydda huden och dessutom stärka hudens motstånd mot yttre negativ miljöpåverkan.

60 kronor

En fantastisk ögonmask, som innehåler hela 10% laktobionisk syra som ger maximalt med fukt till området vid ögonen. Laktobionisk syra stimulerar även kollagenbildningen vilket gör att rynkor och fina linjer minimeras.

65 kronor

Info NBE

NBE 1000 med specialutvecklade produkter ger unika effekter. NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna.

Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta blir möjligt när specialutvecklade högteknologiska serum används tillsammans med NBE 1000 och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret.
Behandling med NBE 1000 utförs genom att specialutvecklade serum för respektive behandlingsområde mycket behagligt och effektivt masseras in i huden, helt utan smärta, laser eller andra metoder som kan skada huden. Varje behandling är en njutning av energigivande massage. Tillsammans med de specialutvecklade serumen och NBE 1000 ger behandlingen huden lyster samt aktiverar nybildandet av collagen och elastin. De revolutionerande serumen för varje behandlingsområde ger unika effekter utan biverkningar och synligt resultat erhålls.

Behandlingen görs med fördel som kur de första 6-10 behandlingarna för att verkligen träna huden. Vid kur med minst 6 behandlingar erhålls 10% rabatt.

Var vänlig anmäl återbud senast 24 timmar före avtalad tid. Ej avbeställd tid debiteras motsvarande bokad behandlings värde. Se bokningsregler